ELLE Chic; Queens Only!

Een prinses groeit uit tot een mooie koningin en ook de garderobe groeit mee. Maak kennis met de grote zus van Le Chic; ELLE Chic.
ELLE is perfect voor young & fashionable girls. Meiden die weten wat ze willen en niet bang zijn op te vallen. Zoek je een trendy merk die de nodige dosis bling bevat en een edgy touch? You’re at the right place!

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to dFlip 3D Flipbook WordPress Help documentation.

De eerste ELLE Chic collectie bekijken?

Een ware koningin, welk meisje wil zich nou niet zo voelen? Jij vroeger vast – en je dochter vandaag weer. Bij ELLE Chic willen we dat zij zich allemaal bijzonder voelen, en daarom zien wij in élk meisje een koningin. Wij zien ze, in elke straat, overal.

Pre-spring 2020

Pre-spring 2020

Winter 2020

Winter 2020

Winter 2020

Winter 2019

“Vandaag is ze nóg mooier dan gister, danst ze, praat ze, doet ze d’r eigen haar, en weet ze precies wat ze zelf wil. Nog steeds betovert ze ons met haar vrolijkheid, haar goede ideeën en haar schaterende lach. Herinnert ze ons eraan hoe belangrijk het is om aandacht hebben voor de wereld en elkaar. En dat elke dag een dag is om te vieren. Als je het maar doet!”

#ellechic