Over Le Chic Garçon

Le Chic Garçon is er voor jongens die zich verheugen op een feestje of diner en het leuk vinden om zich daarvoor aan te kleden. Met een blazer of gilet, een overhemd erbij en de haren netjes gekamd. Ook als ze uit eten of naar oma gaan, pakken ze graag uit. Want speciale dagen vragen om iets speciaals. En nóg specialere dagen helemaal.

Le Chic bestaat sinds 2008 en is onderdeel van de Jolo Fashion Group.

Baby's & Teens

We begonnen in 2008 met een comfortabele communie-lijn. Nu maken onze ontwerpers elk seizoen een draagbare en feestelijke collectie voor jongens & meisjes newborns, baby’s en kids. En sinds 2019 ook een girls-teens collectie. Bij Le Chic Garçon kun je terecht voor chino’s, zachte T-shirts, lekkere truien en vesten en soms een overhemd erbij. Met sportieve strepen, subtiele prints en rustige kleuren: rood, wit, grijs, aardetinten en alle soorten blauw. Relaxed en tijdloos – net als papa. En handig in de ochtend, want alles past bij elkaar.

Met zorg geproduceerd

We vinden het belangrijk om onze collecties zo verantwoord mogelijk te produceren. De meeste van onze kleding wordt gemaakt met een BSCI- of ander duurzaamheidscertificaat. En daar begint het wat ons betreft pas. We investeren in een goede relatie met onze productiepartners. We luisteren naar hun ervaringen en begeleiden ze, zodat we samen bouwen aan betere werkomstandigheden. Ook – of juist! – in kleinere fabrieken, die geen certificering kunnen betalen. Jolo Fashion Group is partner van DyeCoo Textiles System. Zij maakten de eerste machine die polyester verft met CO2 in plaats van water. Dat maakt de footprint per kledingstuk beduidend lager.

Lees meer over Jolo’s duurzaamheidsbeleid >

Le Chic is social

Trots op jouw prinses? Of lekker geshopt? Deel je foto met #lechicprincess