Privacy Policy

Le Chic hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. In deze Privacy policy willen we heldere en transparante informatie geven over hoe wij omgaan met persoonsgegevens.

Wij doen er alles aan om uw privacy te waarborgen en gaan daarom zorgvuldig om met persoonsgegevens. Le Chic houdt zich in alle gevallen aan de toepasselijke wet- en regelgeving, waaronder de Algemene Verordening Gegevensbescherming.  Dit brengt met zich mee dat wij in ieder geval:

Aan de getoonde informatie op de website kunnen geen rechten worden ontleend.

Genoemde prijzen zijn indicatief en inclusief BTW.

Het intellectueel eigendom van teksten, grafisch materiaal en logo’s berust bij Le Chic. Het is niet toegestaan om informatie van de website zonder schriftelijke toestemming van Le Chic te downloaden, openbaar te maken of te verspreiden, mits het gaat om persoonlijk gebruik.

Voor toestemming voor het gebruik van informatie van de website dient u een verzoek te sturen naar info@lckids.nl.

Voor vragen of klachten kunt u mailen naar info@lckids.nl.

Op de website worden geen persoonsgegevens bewaard en zijn geen tracking-cookies aanwezig. Ook niet als je een lijst met favorieten maakt of online een outfit samenstelt.

Op de website staan links naar websites van derden, wij aanvaarden geen aansprakelijkheid en geen enkele verantwoordelijkheid voor de inhoud, het gebruik of de beschikbaarheid van websites van derden. Het gebruik van dergelijke links is voor eigen risico.

Op deze website en de disclaimer is het Nederlands recht van toepassing.

Als je ons een e-mail stuurt, bewaren we je gegevens niet voor marketingdoeleinden.

Le Chic behoudt zich het recht voor de op of via deze website aangeboden informatie, met inbegrip van de tekst van deze disclaimer, te allen tijde te wijzigen zonder hiervan nadere aankondiging te doen.

LC Kidswear B.V.
KvK 61941824
Pieter Braaijweg 201
1114 AJ Amsterdam-Duivendrecht

info@lckids.nl